Kadınlar bedenleriyle barışmalı! ‘Doğum sonrası deformasyonlar kader değil’

Sorunlar modern tıpla çözülebilir

Kadın sağlığı üzerine uzmanlaşmış Dr. Mehmet Bekir Şen, kadınların vücutlarıyla ilgili endişelerini ve jinekolojik sorunları konuşmanın utanılacak bir şey olmadığını vurguluyor. Kadınların bu konuları açıkça konuşmalarının önemine değinen Dr. Şen, modern tıbbın bu sorunlara çözüm sunmakta olduğunu belirtiyor.

‘Kadınlar bedenleriyle barışmak için utanmamalı, susmamalı’

Doğum sonrası vücutta meydana gelen değişikliklerle barışmakta zorlanan kadınlar için önemli bir mesaj veren Dr. Şen, doğum sonrası problemlerin çözümü için utanmanın ve sessiz kalmanın gereksiz olduğunu belirtiyor. Toplumda farkındalık yaratmak adına cesurca konuşmanın önemine değinen Dr. Şen, kadınları bedenleriyle barışmaya çağırıyor.

Yaşanılanlar tedavi edilebilir durumlar

Dr. Şen, doğum sonrası yaşanan vajinal gevşeme, idrar kaçırma gibi sorunların tedavi edilebilir olduğunu ve kadınların bu konuları açıkça konuşmaları gerektiğini vurguluyor. Uygulanan bazı tedavilerin kadınların yaşam kalitesini artırdığını belirten Dr. Şen, bu konuları hekimleriyle paylaşmanın önemine işaret ediyor.

Bedeninizi sevin ve kendinize izin verin

Dr. Şen, kadınları vücutlarındaki değişimlere karşı duydukları utanç duygusunu aşmaya çağırıyor. Doğum sonrası yaşanan değişimlerin doğal olduğunu ve kadınların kendilerini sevmeleri gerektiğini vurgulayan Dr. Şen, bedenleriyle barışarak özgüvenlerini kazanmaları gerektiğini belirtiyor.

Toplumsal devrim: Konuşmaktan utanmayın

Kadın Doğum Uzmanı Dr. Mehmet Bekir Şen, kadınların bedenleriyle ilgili sorunları açıkça konuşarak toplumda farkındalık yaratmalarının önemli olduğunu belirtiyor. Kadınların bedenlerine sahip çıkarak ve yardım isteyerek utanmamaları gerektiğini vurgulayan Dr. Şen, toplum olarak kadınların seslerini daha güçlü duyurmasının desteklenmesi gerektiğini ifade ediyor.

Related Posts

Masum gibi görünen bu belirti, ileride telafisi zor sorunlara yol açabilir

Çene yapısındaki gerilik çocuklarda hem estetik hem de işlevsel sorunlara neden olabilir. Uzmanlar, 10 yaş öncesinde başlayan ortodontik müdahalelerin çene gelişiminde kritik rol oynadığını vurguladı.

Sağlık Bakanlığı’nın yeni düzenlemesi “tetkik kısıtlaması” getirdi: TTB’den “Hekim bağımsızlığına darbe!” tepkisi geldi!

“Hangi branştan olursa olsun bütünlüklü bir değerlendirme yapmak her hekimin hem görevi hem sorumluluğudur”

Konuşulmayan yan etkiler: Uyumak uğruna ne kaybediyoruz?

Uyku ilaçları ya da bitkisel destekler kullanan pek çok kişi kusma, halsizlik, saç dökülmesi gibi yan etkileri yaşasa da bunları paylaşmıyor. İlacın etkisi geçince kilolar geri geliyor, uyku tekrar bozuluyor. Sosyal medyada anlatılanlar çoğu zaman eksik, hatta yanıltıcı.

Günde 100 bin kere atarak hayat pompalıyor! Kalbini seven bu besinleri yesin

Modern yaşamın getirdiği yoğun stres, hareketsizlik ve sağlıksız beslenme alışkanlıkları, damar ve kalp sağlığını ciddi şekilde tehdit ediyor. Kardiyoloji ve İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Nevrez Koylan, dolaşım sistemi sağlığını destekleyecek 10 besin hakkında bilgi verdi.

Türk Dermatoloji Derneği 37 ilde ücretsiz deri taraması yapacak

Türk Dermatoloji Derneği (TDD), cilt kanserinin erken tespiti için 37 il ve 71 merkezde ücretsiz deri taraması yapacak.

Bakanlık tek tek ifşa etti: Vitamin diye satmışlar ama…

Tarım ve Orman Bakanlığı, halk sağlığını tehlikeye atan sahte ürünlere karşı denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Son kontrollerde, vitamin ve kolajen adı altında piyasaya sürülen bazı ürünlerde beyan edilen maddeler tespit edilemedi.